onsdag 28 december 2011

Hur man packar en Hälsolimpa!

Hur man GÖR en hälsolimpa hittar ni HÄR

När de är färdiga ska de packas. Jag brukar ofta ta ut limpan ur formen (eftersom jag inte använder engångsformar, oftast) och packa in dem i lämplig plastpåse. Nu gjorde jag inte så denna gång. Utan jag konstaterade att limporna blev mindre än vanligt i formarna (eller, vad jag tror mer på, att formarna var större än de jag använt tidigare). Så jag tog locket. Och dekorerade det!

Hälsolimpa är stavat med omonterade stämpel-bokstäver. Tror inte det heter omonterade, men jag minns inte vad de heter för tillfället....kanske för att jag pysslar för lite nu för tiden..? I alla fall är de stämplade direkt på ett lila scrapbook papper. Den andra ändan av formen är av baksidan till samma papper. Jag klippte med mönstesax för att få mönstret och klistrade det utanpå det första. God Jul är endast stämplat, och slingorna (som fanns på pappret) har fått extra glitter, rött glitter.


Samma stämplar för att skriva Hälsolimpa. Detta papper har ingen baksida, eller, den är endast vit, men det bryr vi oss inte om eftersom vi bara använder ena sidan. Änglarna och God Jul är stämplade direkt på. Sedan är blommorna ditsatta med brads. Den vänstra blomman har jag målat lite på inre kronbladen. Båda är två blommor som är sammansatta till en. Jag har sen limmat det dekorerade papper på det färdiga locket. Detta gäller alla tre!

Denna är simpel (liksom de övriga också), Hälsolimpa stämplat rakt på. Sedan har jag valt att klippa ut ett hjärta, som en ruta. Detta har jag limmat på ett rosa papper, där jag stämplat God Jul. Alltsammans bara ihop limmat.


Här är de alla tre! Hoppeligen har de hittat fram till sina nya ägare :) I alla fall två vet jag att har hittat fram och var mycket uppskattade :) Men det visste jag med tanke på mottagaren!

Ett fantastiskt recept som inte tar länge att svänga ihop. Fantastiskt gott och bara att byta ut de ingredienser som inte faller i smaken. Jag brukar plocka till en del, jag följer receptet, men sen kan jag hälla i extra russin, solrosfrön (vilket jag alltid har, eftersom jag bytt ut linkross mot det, men då tillsätter jag ibland linkross, så hur jag nu uttrycker det!), jag har funderat på att tillsätta kokosflingor, men jag har inte testat än! Förra julen tömde jag mitt förråd på torringredienser som skulle passa i brödet. Det kräver en del ingredienser förstås, men efter att man gjort brödet första gången är det lätt att fylla på det som tar slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar